Schrèèfde meej dees jaor?

Een jarenlange traditie wordt in ere hersteld, de Stichting Tilburgse Taol organiseert weer een officieel Tilburgs ‘Dikteej’!

Het dikteej heeft twee doelstellingen. De eerste is om als examen te dienen voor de deelnemers van de Taolklas die op dit moment gaande is. De tweede is om uit te maken welke Tilburger de vastgelegde spellingregels het best onder de knie heeft. De winnaar mag gedurende een jaar de Cees Robben wisseltrofee op de schoorsteenmantel zetten!

Naast de studenten van de Taolklas kunnen ook oud-deelnemers, en alle anderen die een poging willen wagen, zich opgeven.

Het dikteej wordt gehouden op zaterdag 4 november in Buurthuis Jerusalem, Caspar Houbenstraat 109, 5018 BP Tilburg. De deuren gaan open om 19.00 uur. Het is de bedoeling dat de deelnemers om 19.30 uur met de pen in de hand klaar zitten.
Deelnemers mogen gasten meebrengen maar niet in de zaal waar wordt geschreven. De gasten worden bezig gehouden.

Deelname is voor de deelnemers aan de Taolklas 2023 gratis, alle anderen betalen €10,- inschrijfgeld.
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar secretaris@tilburgsetaol.nl. We hebben plaats voor 30 dikteej schrijvers. Zodra dit aantal bereikt is, stopt de mogelijkheid voor meeschrijven.