Harrie den Haon wordt gepresenteerd tijdens tournee langs boekhandels

Harrie den Haon van den Haajkaantsebaon
heej ooveral nen heekel aon:
smèèrreges assie op moet staon,
saoves nòr zenen iepert gaon,
wè heetie daor nen heekel aon!

Echt Tilburgs boek
Hoe Tilburgs wil je het hebben: dit humoristische prentenboek van de Tilburgse schrijver Erik van Os en de Tilburgse illustratrice Marieke Coenen, uitgegeven door de Tilburgse uitgeverij Zwijsen en de Stichting Tilburgse Taol, vertelt in de Tilburgse taal én in Tilburgse beelden het verhaal van de achtjarige Harrie. Hij bekijkt het Tilburgse leven nou niet echt van de zonnige kant en als iemand hem wil helpen, wordt het er bepaald niet beter op.

Tournee
Het boek wordt gepresenteerd tijdens een tournee langs boekhandels in Tilburg en omgeving in het weekend van 23 en 24 september 2017. Erik van Os en Marieke Coenen zullen tijdens de tournee niet alleen voordragen uit het boek, maar ook wordt het boek als lied gezongen door Erik van Os en Ad van Dongen. Vanzelfsprekend signeren Erik en Marieke het boek voor wie daar prijs op stelt.

De Harrie-karavaan begint op zaterdag 23 september om 11.00 uur bij Boekhandel Verrijt in Berkel-Enschot. De volgende tussenstop is om 13.30 uur bij Blz Boekhandel Buitelaar in Goirle. De laatste halte op zaterdag (om 14.30 uur) is de Bruna in de Reeshof aan de Heyhoefpromenade. Op zondag 24 september wordt vanaf 13.00 uur de eerste presentatie van de dag gehouden bij Boekhandel Livius de Zevensprong aan de Nieuwlandstraat. De tournee wordt op zondag om 14.30 uur afgesloten bij Gianotten Mutsaers in de Emmapassage. Alle presentaties zijn vrij toegankelijk.

Aantrekkelijk geprijsd
Vanaf het moment van de presentatie is het boek te koop bij de betrokken boekhandels voor een aantrekkelijke prijs van €9,99. Het boek wordt begeleid door een online animatiefilm met de gezongen versie van Harrie den Haon van de Haajkaantsebaon. Deze film is vanaf 23 september te bekijken via deze website.

Het boek is ook  al  te bestellen in onze webshop. Verzeker je nu alvast van een exemplaar, dan vis je zeker niet achter het net. (En snelle beslissers krijgen er een gratis Tilburgs Mèmmeriespèlleke bij!)